Vintervaccination 2022/23

Vi tilbyder i vintersæsonen 2022/23 vaccination mod influenza, covid 19 og lungebetændelse samt vaccination mod influenza til børn 2-6 år.

Covid-19 vaccinen er en boostervaccine og kan tidligst gives 3mdr efter sidste vaccination. Er man ikke tidligere færdigvaccineret med de to første stik, skal man førstgangsvaccineres i et vaccinationscenter.
Vaccinen tilbyde alle over 50 år, samt personer under 50 år i særlig risiko, sundhedspersonale, gravide og pårørende til personer i særlig risiko.

Influenzavacciantionen til voksne gives til alle over 65 år, samt til personer med udvalgte risici, førtidspensionister, sundhedspersonale, samt gravide i 2-3 trimester.

Lungebetændelsesvaccinen gives til personer over 65 år, der ikke har fået vaccinen indenfor de sidste 6 år samt til udvalgte risikogrupper og svejsere.

Influenzavaccinationen til børn gives via næsespray til børn fra 2-6 år. Er børnenevaccineret sidste år, skal de kun have en vaccine i år, ellers skal de have to vacciner med en måneds mellemrum.

Vaccinerne til de voksne kan gives samme dag.

Der er åben vaccination med fremmøde uden tidsbestilling onsdag den 5/10 samt onsdag 12/10 fra 13 til 17 til alle fire typer af vacciner.

Derudover kan der efter den 3/10 bookes tid til “VinterVaccination” via tidsbestillingen hver mandag, onsdag og torsdag mellem 8-9.
Vælg da konsultationstypen “Vintervaccination” og derefter kan kun “Vintervaccination 2022/23” vælges som behandler. Tidspunkt for vaccination kan så vælges.
Vi vil meget gerne at man skriver, hvilke vacciner man ønsker, så dette kan planlægges til dagen. Vi beder jer derfor notere dette i tidsbestillingen.